Ta vare på fotografiene dine

Om du har mange gamle eller nye fotografier så må du tenke på hvordan du skal ta vare på dem best mulig. Det er mye spennende og kreativt man kan gjøre. Her gir vi deg noen gode råd på veien.

bilder_289957430

Bilderedigering

Du har kanskje foto som hobby  og tar mange bilder i løpet av et år? Etter hver fotoseanse er det smart å lagre bildene dine med en gang, slik at du ikke mister dem. For at jobben ikke skal bli for stor, så bør man også redigere de så raskt som mulig. Ellers blir dette arbeidet et ork for de fleste av oss, og det å jobbe med bilder og redigering, det skal jo være gøy.

Finn passende fotorammer

Mange velger å fremkalle bildene sine selv hjemme og har arbeid i mørkerom som en hobby. Om du fremkaller bildene dine hos en fotobutikk som BGA Fotobutikk, så må du lagre bildene dine forsvarlig når du får de tilbake. Planlegg derfor hva du ønsker å gjøre med de beste bildene, om du skal ramme de inn og henge de på veggen eller lage en kreativ scrapbook. Altfor mange blinkskudd ligger lagret i en bod eller en mørk skuff. Hos BGA Fotobutikk får du det du trenger for å vise frem bildene dine på best mulig måte. Vær kreativ og se hva som er trendy nå. Å lage en fotovegg kan være veldig flott.

Fototapeter

For deg som er veldig kreativ og liker originalitet, kan det å lage en helt spesiell fototapet være et fantastisk valg. Dette passer spesielt på barnerommet, men også i stua, hvis man liker variasjon. Det å lage noe fysisk av fotografiene er en ny trend og viser at det finnes mange alternativer til en digital fotobok, selv om også dette er en god måte å lagre både gamle og nye fotografier på.

About

View all posts by