Nettets beste fotoblogger

Gode fotoblogger kan være en fin inspirasjon til alle som liker å ta bilder. Dersom man har lyst til å starte en egen fotoblogg, er det lurt å sjekke andre fotoblogger først, og finne ut hvordan disse bloggene er bygd opp. Deretter kan man velge om man vil kopiere andres stil, eller finne sin egen stil. Selv om mange fotoblogger handler om mote eller sminke, er det også mange fotobloggere som tar varierte bilder. Noen gode fotoblogger kan man sjekke ut er Mira Jakobsen, Sara Berntsen og Anywhere Place.

Lær av de som er profesjonelle

Selvsagt finnes det også profesjonelle fotobloggere, og man kan lære mye av dem også. På nettsiden expertphotography.com finner man en litse over noen engelskspråklige fotoblogger som er veldig gode. Flere av de store fotobloggerne høster hedersord og får mye oppmerksomhet. Noen blogger vinner også priser.

En annerledes blogg – uten kreative hindre

Både amatører og profesjonelle lager fotoblogger, og en fotoblogg kan være et godt alternativ til en vanlig blogg, spesielt dersom man ikke vet hva man skal skrive om. I en fotoblogg, kan man si det man føler med bilder i stedet. Et bilde sier ofte mer enn tusen ord, og en fotoblogg kan også brukes til å gi tips til andre bloggere.

About

View all posts by