Bilder og redigering til spill

Spill på nett og fysiske automater har ofte fantastiske bilder og grafikk. Bak disse bildene står et helt team med profesjonelle, og timevis av arbeid. Det er disse bildene som ofte trekker til seg mange spillere, og god grafikk er essensielt for et godt spill. Dette gjelder for alle typer spill, enten det er nye spill til PC, eller spilleautomater på mobil. Noen ganger sier disse bildene mer enn de fristende jackpotene kan.

Hvis du leser dette er du mest sannsynlig interessert i å lære mer om spill, grafikk og bilder. Har du dette som hobby finnes det mange ressurser på nett du kan ta i bruk. Du kan også gjøre dette til et studium og bevege seg inn i spillverdenen som profesjonell grafiker og spillutvikler.

Studer til å bli spillutvikler

Du har sikkert sett spill med kul grafikk før. Ønsker du å studere utviklingen av disse spillene nærmere finnes det mange måter å gjøre dette på. Både i Norge og i utlandet finnes det fagstudium og bachelorprogram som kan tas innen spill og design. Hvorfor ikke lære deg noen spennende metoder som lar deg utforske verdenen innen spillutvikling? Dersom du brenner for spilldesign og har utdannelse innen dette kan du leve av hobbyen din, og hva er vel ikke bedre enn nettopp det?

Grafikk og animasjon som hobby

Mange synes det er gøy å designe, lage animasjoner og utvikle spill som en hobby, men ønsker ikke å gjøre om hobbyen sin til jobb. Er du en av disse finnes det fortsatt mange læremuligheter for deg. Mange forumer på nett, og kanaler på YouTube, lar deg utforske en hel verden av design på nett, helt gratis! Da kan du også lære deg metodene i eget tempo, og slipper å tenke på eksamener.

About

View all posts by