Bildedeling på Instagram

Bildedelingstjenesten Instagram gjør det mulig å dele bildene man har tatt med alle som er koblet til og som har opprettet en bruker på det sosiale nettverket. Man kan dele bilder med venner eller med forskjellige grupper innenfor ulike interesseområder.

Bildene man deler på Instagram, kan selvfølgelig lastes og deles uredigert, men bildene blir gjerne mer spennende med det samme man bruker redigeringsmulighetene som følger med appen. Instagram-filtrene som følger med i programvaren i originalappen, lar deg legge til enkle effekter, der bildene får en annen fargetone eller skarphet enn det originale bildet. Det er også mulig å laste ned ekstra apper med andre filtre enn de som følger med Instagram-appen.

I mange tilfeller er filtrene med på å gjøre bildene flottere enn originalen. For eksempel kan bilder av natur og dyr gjøres mykere eller skarpere i konturer og fargeelementer. Filtre kan gjøre portrettbilder spennende ved å gi personen på bildet en mykere og dusere fremtoning eller en skarpere og røffere stil. Nå er det også mulig å legge på filtre som skaper nye og spennende hud- og hårtoner hos personen. Grå- eller blåtoner på håret og duse hudfarger som gir personen et vakkert uttrykk, kan legges på bildene før du publiserer dem og deler dem via Instagram.

About

View all posts by