Bildebruk på nettsider for nettspill

Når man har en nettside med nettspill, bør man bygge opp siden med gode bilder. Det er viktig for de som skal bli interessert i spillsiden at spillene og mulighetene som finnes på siden kommer tydelig frem. Det visuelle er helt klart en sterk konkurransefaktor, og siden konkurransen er stor når det gjelder leverandører av nettspill, er det viktig at man bruker bilder bevisst som et konkurransefortrinn.

Det kan være en god idé å se litt rundt på nettet for å finne gode måter å legge inn bildene på nettsiden på, hvor dette er et godt eksempel. Det er viktig at siden er oversiktlig, og man kan bruke bilder til å gi et ryddig og seriøst inntrykk. Med flotte farger og et visst system, blir det enklere for spillerne å finne fram i den store mengden av spill som finnes på sidene. Hvis man kombinerer informasjonen man legger ut med bilder som illustrerer hva man skriver om, vil man få mange flere interesserte til å bli værende på nettsiden enn dersom man kun har tekst. Det er ingen tvil om at bilder selger produktene som finnes på siden!

Man bør også være seg bevisst på hva slags bilder man legger ut. Hvis man vil fremstå som seriøs, bør man ha bilder som viser dette. De fleste har klikket seg inn på en useriøs nettside, og man kan se av layout og bildebruk hvorfor de som har bygget opp nettsiden ikke driver seriøst. Derfor bør man tenke godt igjennom hvilke bilder og hvilken informasjon man legger ut – ettersom det vil skape et bilde av bedriften og nettsiden din for alle som klikker seg inn på den. Og siden du helt sikkert vil at kundene skal bli værende lenge på siden og finne det de er på utkikk etter, vil det være viktig at du har en god plan over hvordan du kan bruke bilder som visuelle blikkfang og interessevekkere på siden din.

About

View all posts by